Splitska policija nakon još jedne pljačke organizira pressicu o krađi mopeda?!

U SPLITU jutros još jedna pljačka. Malo poslije 7 sati u poštanski ured na Nazorovom prilazu upao je maskirani i naoružani razbojnik. Odnio je novac. Isti ured već je opljačkan prije mjesec dana. 

Premda su oružane pljačke banaka i pošti u Splitu postale svakodnevna stvar, a policija još traga za razbojnikom koji je prije dva dana ranio zaštitara u Imex banci, tema danas sazvane izvanredne tiskovne konferencije sasvim je prozaična - zaštita mopeda od krađe!

Novi šef ništa nije riješio

Novi šef splitske Policijske uprave Ivica Tolušić očito ima dar za vic. Pokazalo se da od njegovih bombastičnih najava o obračunu sa splitskim podzemljem nema još ništa. Štoviše. Nije riješio ništa što je najavio (ubojstvo Ive Stipetića, nestanak Petra Gilića, brojne paljevine...), a teško će, očito, ići i sa slučajevima koji su ga "iznenadili" nakon preuzimanja odgovorne dužnosti u Splitu. Dok se Tolušić snađe, vjerojatno će ga već zamijeniti novim "pojačanjem" iz ravnateljstva policije.

Ili tko zna? Možda usred sezone ponovno pusti specijalce na rivu i priredi nam još jedan spektakl kao prije dva tjedna s hvatanjem osumnjičenog za kamatarenje...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.