Slovenski policajci pili dok je maloljetnica vozila maricu. Dobili su otkaz

Screenshot: Slovenske novice

PROŠLOG ljeta, tijekom noćne smjene, trojica policajaca pustili su maloljetnici da vozi policijsku maricu dok su oni pili. Kako piše 24ur, dobili su otkaz, a njihove žalbe su odbačene.

Podsjetimo, tri mlada slovenska policajca prošlog ljeta su suspendirana zato što su maloljetnu prijateljicu najmlađeg od njih u kasnim noćnim satima "provozali" u policijskom kombiju, pri čemu su joj dopustili voziti "maricu" iako nema vozački ispit, a svi su zajedno pili alkohol.

33-godišnji policajac i njegov 5 godina mlađi kolega, kao i 20-godišnji policijski pripravnik na čiju su ideju pozvali njegovu maloljetnu prijateljicu, od tada su u disciplinskom postupku.

Kako su tada pisali mediji, za incident s maloljetnom djevojkom koja je policijskim vozilom upravljala na autocesti, nakon što je cijelo društvo konzumiralo alkohol, doznalo se tako što je ona cijeli događaj snimala pametnim telefonom i objavila na društvenim mrežama.

To je primijetio jedan policajac, koji radi u unutarnjoj kontroli policije, te tražio da se slučaj ispita. Nakon toga djevojka je pozvana na informativni razgovor u policiju, gdje je sve priznala, navode mediji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.