Šef pedijatrije na Rebru: Beba je u dobrom stanju i nije u životnoj opasnosti

INDEX je jučer prvi objavio vapaj za pomoć Zadranina Jure Karamarka koji se uplašio za svoje dijete, staro tek dva dana. Beba je usred noći s ponedjeljka na utorak, prevezena iz zadarske bolnice na zagrebačko Rebro, što dovoljno govori o ozbiljnosti situacije.

Međutim, kako nam je ispričao Karamarko, na Rebru su mu rekli kako do danas ne mogu ništa učiniti jer je neradni dan! "Gospodine Milinoviću, molim vas, pošaljite odmah svoje doktore na Rebro neka pregledaju moje dijete i donesu važne odluke koje trebaju donijeti, jer jučer sam ga držao u naručju, a budem li čekao vas, vaše doktore, vaš sustav i vaš prvi radni dan pitanje je hoću li ikada više", napisao je u dramatičnoj poruci Karamarko.

Vrlo brzo javila nam se glasnogovornica Ministarstva zdravstva tvrdeći kako je maleni Lovro u dobrim rukama te da će liječnici procijeniti koliko je slučaj hitan.

Nakon objave teksta na Indexu u bolnicu su se uputili i šef pedijatrije profesor dr. Ivan Malčić te ravnatelj KBC-a Rebro akademik Željko Rainer koji su kasnije izjavili kako je dijete stabilno te da se prati njegovo zdravstveno stanje.  "Liječnici će dodatnim pretragama procijeniti treba li bebi operacija u inozemstvu ili kateterizacija", rekli su te dodali da nema brige o tome da dijete neće dobiti potrebnu liječničku skrb.

"Beba je u dobrom stanju i nije u životnoj opasnosti", dodao je Malčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.