Uhljebili ga na čelo Radio Karlovca, sad je zaposlio svoje HDZ-ovce

Foto: YouTube

HRVATSKI radio Karlovac zajedno s Karlovačkim tjednikom u Novu je godinu uplovio s pojačanim novinarskim i uredničkim kadrom i to iz stranačkih redova HDZ-a.

Bivši predsjednik Mladeži Matija Perković koji je po stranačkom ključu došao na mjesto direktora ove gradske tvrtke prije nešto više od mjesec dana, odmah je najavio nova zapošljavanja, no umjesto iskusnih novinara koji bi možda i mogli pomoći da se gradski medij konačno konsolidira i kvalitetom sadržaja, zaposlio je stranačke podobnike, odnosno podobnice, piše KAportal.

Radi se o Vandi Antunović koja je karlovačkoj javnosti poznata kao bivša novinarka Trend Radija, a potom i kao moderatorica više tiskovnih konferencija u gradskom HDZ-u. Inače, članica je Izvršnog odbora HDZ-ovog Temeljnog ogranka Zvijezda.

Nova zaposlenica je i Anamarija Radočaj, članica Mladeži HDZ-a koja je u ime organizacije već istupala u javnosti, a sad ima novu funkciju – zamjenice glavnog urednika Hrvatskog radio Karlovca i Karlovačkog tjednika.

Podsjetimo, prije nekog vremena ova je gradska tvrtka dijelila otkaze i to iskusnim dugogodišnjim novinarima i urednicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.