Pokret se širi Hrvatskom: Poruka "HDZ - Nikad više" osvanula u Varaždinu i Čakovcu

DRUŠTVENA mreža građana nastavila je svoju akciju te su transparent "HDZ - Nikad više" jučer postavili u povijesnim dijelovima Varaždina i Čakovca.

Poruka vladajućoj stranci je postavljena kod starog grada obitelji Erdody u Varaždinu gdje su aktivisti osjetili punu podršku građana za ono što rade. "Slučajni prolaznici koji su s obiteljima bili u šetnji po okolnom nasipu pozdravljali su akciju, a neki su je i slikali za osobnu uspomenu te nam time dali do znanja da DMG i pokret HDZ NIKAD VIŠE ima i njihovu podršku", ističu iz Društvene mreže građana.

U Čakovcu je "osvojena" gradska tvrđava grofa Čaka gdje su aktivisti poručili da HDZ nije poželjan ni u ovome gradu. Akciju nastavljaju i u drugim gradovima. "HDZ-ov sustav pljačke i obespravljivanja građana Hrvatske naprosto je toliko nepodnošljiv da vjerujemo kako će biti sve više i više građana koji će željeti bilo što poduzeti protiv njega. Pozivamo i sve one građane koji ne mogu sudjelovati u akcijama, da svoj bunt i podršku pokretu HDZ NIKAD VIŠE iskažu tako što će tu poruku napisati na obični papir i ostaviti ju na nekom javnom mjestu kao slobodan iskaz stava i prava građanina da odluči", zaključuju iz Društvene mreže građana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.