Odvjetnik HRT-ovog računovođe: Nije ukrao novac i pobjegao u BiH, bio je kod kuće - bolestan

KAO ŠTO je prošlog tjedna i najavio, HRT-ov računovođa Artur Kosanović putem svog odvjetnika Adnana Omanovića očitovao se o medijskim napisima da je ugrabio 1,5 milijuna kuna i pobjegao u BiH.

Omanović je potvrdio Kosanovićeve navode o bolovanju te je rekao kako je računovođa cijelo vrijeme bio kod kuće, a ne u BiH, kao što se pisalo. Također, opovrgnuo je napise da Kosanović ima bosanskohercegovačko državljanstvo, a sumnju u krađu na HRT-u je nazvao "nesporazumom". Kosanović se nakon bolovanja normalno vratio na svoje radno mjesto.

> Sutlićev računovođa fiktivnim ugovorima ukrao 1,5 milijuna kuna i sigurnost potražio u BiH

> Kusturica: Računovođa koji je HRT-u ukrao 1,5 milijuna kuna od mene je tražio azil!

> HRT-ov računovođa najavio tužbe i poručio: Nisam pobjegao, bio sam na bolovanju!

Podsjetimo, Globus je prije desetak dana objavio kako je Kosanović u BiH pobjegao nakon što su revizori otkrili kako nema pokrića za milijun i pol kuna za koje je potpisao virmane i to čim su ga revizori upitali za dokumente koji bi objasnili njegove uplate - kulturno ih je zamolio da pričekaju u njegovom uredu pod izlikom da se dokumentacija nalazi u drugoj sobi, dao se u bijeg i HRT-u se javio iz susjedne zemlje te im poručio da, ukoliko bude kazneno gonjen, u tome neće biti sam.

Jedina službena informacija koja se o slučaju mogla dobiti s HRT-a je bila da su Odjelu za gospodarski kriminalitet poslali dokumentaciju zbog sumnje na krađu, ali nije bilo potvrde imena osumnjičenog djelatnika.

Prošlog je tjedna zbog tih teških optužbi Kosanović najavio tužbe: "Znate što, očitovat ću se preko odvjetnika za dan, dva. Javno. Bio sam na bolovanju, u stanu gdje obitavam. Imam opsežnu medicinsku dokumentaciju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.