Od posljedica pada na kanadskom skijalištu umrla glumica Natasha Richardson

DAROVITA britanska filmska i kazališna glumica Natasha Richardson, supruga  glumca Liama Neesona i kćer Vanesse Redgrave, umrla je u srijedu u 45-godini nakon što je u padu u kanadskom skijalištu pretrpjela teške ozljede glave.

Glumica je umrla u bolnici u New Yorku, a njezina obitelj javnosti je smrt obznanila putem pisane izjave. "Liam Neeson, njegovi sinovi (13-godišnji Michael i 12-godišnji Daniel) i cijela obitelj šokirana je i shrvana tragičnom smrću naše voljene Natashe", piše u priopćenju obitelji te se dodaje da su zahvalni za potporu, ljubav i molitve svih i traže privatnost u ovom vrlo teškom vremenu za njih, pišu svjetski mediji.

Na skijanju bila sa sinovima

U izjavi se ne navodi razlog smrti 45-godišnje glumice koja je u padu na kanadskom skijalištu Mont Tremblant u utorak zadobila ozljede glave. Nakon pada ona je sat vremena bila dobro te se uz šale i dobro raspoloženje uputila u svoju sobu gdje se požalila na glavobolju. Prevezena je u bolnicu u New Yorku gdje su je jučer cijeli dan posjećivali članovi obitelji.

Richardson je u trenutku nesreće bila na privatnim skijaškim lekcijama za početnike sa svoja dva sina, 13-godišnjim Michaelom Richardom Antonijom i 12-godišnjim Danielom Jackom. Ona je na vrhu staze za početnike izgubila ravnotežu i s glavom naprijed pala te se, bez da je po putu ikoga udarila, odsklizala do stajališta. Ubrzo je do nje došao i instruktor skijanja.

Nakon pada se šalila i nije imala vidljivih ozljeda

Nakon pada Richardsonova nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a nije niti krvarila. "Na svome putu do hotelske sobe se smijala i šalila, a do sobe je došla sama", rekla je jučer glasnogovornica skijališta Catherine Lacasse.

Za svoj nastup u kazališnoj predstavi "Cabaret" na Broadwayu 1998. godine zaradila je nagradu Tony. Natasha Richardson rođena je 1963. godine u Londonu u obitelji glumaca. Brak s Liamom Neesonom bio joj je drugi, nakon propalog s redateljem Robertom Foxom.

I.Kri.
Foto: AFP

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.