Muž Gabrijele Žalac za Index: Nemam veze s Mercedesom, ovo je brutalno tlačenje

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

NAKON što je jučer otkriveno da je u dvorištu HDZ-ove ministrice Gabrijele Žalac već dulje parkiran luksuzni Mercedes E-klase vrijedan najmanje 400.000 kuna, ona je jutros dala izjavu novinarima u kojoj je nemušto muljala o Mercedesu

Rekla je, između ostalog, da su auto koji je u vlasništvu rent-a-car tvrtke šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja, kupili njezini roditelji, a na ponovljeno novinarsko pitanje više nije bila sigurna jesu li ga kupili ili uzeli u najam. No kako je objavio Jutarnji, susjedi su izjavili da je Mercedes već mjesecima u dvorištu ministrice Žalac te da ga vozi njezin suprug Mario Žalac. 

Index je nazvao Marija Žalca kako bismo razjasnili čiji je zapravo automobil. 

"Nemam veze s autom, diraju mi u obitelj"

"Nemam trenutno komentara. Ja imam autoservis, takvih auta kod mene prođe stotine. Jučer sam dao iskaz. Nije točno da sam bio uzrujan. Uzrujan sam što mi skaču po ogradi i slikaju, uzrujavaju mi djecu, razumiješ to? Obitelj je svetinja, eto tako", rekao je u razgovoru za Index ministričin suprug.

Tvrdi da on nema veze s luksuznim Mercedesom.

"Nemam veze s tim autom, samo da mi se ne dira u obitelj. Ovo je tlačenje brutalno. Nemam komentara", rekao je. 

Čiji je na kraju auto? "Ne mogu, masne su mi ruke"

Na pitanje kako to da on sada govori da je to jedan od auta koji prolaze kroz njegov autoservis, a ministrica je jutros rekla da je to automobil njenih roditelja, nije više bio raspoložen za razgovor. 

"Radim, masne su mi ruke, ne mogu, ispričavam se. Hvala, doviđenja", rekao je suprug HDZ-ove ministrice Žalac i poklopio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.