Muškarac u Engleskoj ubio djevojku i troje djece. Silovao joj kćer dok je umirala

Foto: Police of Derbyshire/Obiteljska fotografija

TIJEKOM suđenja Damienu Bendallu, koji je optužen za ubojstvo svoje djevojke i troje djece, izašla je na vidjelo fotografija dvije ubijene djevojčice snimljena samo nekoliko sati prije masakra. Na slici se vide Lacey Bennett (11) i njezina prijateljica Connie Gent (11) kako u sklopu dobrotvorne akcije prodaju slatkiše u Killamarshu.

Nekoliko sati kasnije obje je ubio nadrogirani Damien Bendall, koji je tijekom incidenta život oduzeo i Laceyinoj majci Terri Harris (35) te bratu Johnu Paulu Bennettu (13). 

Nakon ubojstva prodao dječakov X-box

Bendall (32) je 18. rujna prošle godine u obiteljskoj kući u Derbyshireu ubio svoju djevojku i troje djece. Nakon ubojstva uzeo je Johnov X-box i pozvao taksi te se odvezao u Sheffield gdje je igraću konzolu zamijenio za drogu. Kada ga je taksist upitao kako je proveo noć, Bendall je kazao kako je "upravo proveo slobodno vrijeme s obitelji", piše Daily Mail.

32-godišnjak je ranije pokušao priznati krivnju za ubojstvo iz nehaja zbog smanjene uračunljivosti, ali je tužiteljstvo to odbilo. Kazao da pati od kronične traumatske encefalopatije, ali nije bilo medicinskih dokaza za tu tvrdnju.

Jutros je na sudu u Derbyju konačno priznao ubojstvo i silovanje Lacey Bennett tijekom napada prošle godine. Tužitelj Louis Mably je kazao kako je Bendall sve žrtve ubio čekićem, a da je malenu Lacey silovao dok je umirala.

Nazvao policiju i priznao ubojstva

Terri Harris se preselila u Killamarsh u rujnu 2020. i pokušala sakriti novu adresu od Bendalla, kojeg je upoznala u travnju te godine. No do kolovoza 2021. je rekla prijateljici da ona i optuženi pokušavaju dobiti dijete. Na dan napada djeca su postavila štand ispred kuće na kojem su prodavala slatkiše kako bi prikupila novac za istraživanje raka.

Bilo je dogovoreno da te večeri Connie prespava kod svoje prijateljice. Djeca su otišla spavati u 22 sata. John je u 21:42 poslao poruku svojoj majci i kazao da će se istuširati prije spavanja. Dokazi ukazuju na to da je Bendall u 19:50 bio u kući, pokušao stupiti u kontakt sa svojim dilerom droge i uz sebe imao kokain.

Policija je pronašla žrtve 19. rujna. Bendall je nazvao svoju majku oko 7 ujutro, a zatim je ona kontaktirala policiju i kazala joj da si je on zadao ozljede. Zatim je ubojica uzeo telefon od Connie, nazvao nadležne službe i rekao da je ubio četvero ljudi. Kada je policija stigla do kuće, Bendall im je otvorio vrata i pustio ih unutra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.