Majka i djevojčica ostale bez doma: Doselile se u Moslavinu i kupile malenu kuću koja je izgorjela

Foto: IMC agencija

MAJKA i njezina četverogodišnja djevojčica koje su nedavno doselile iz Zagreba u Kloštar Ivanić, ostale su bez novog doma. Naime, 19. siječnja im je izgorjela malena kuća  za koju je majka nedavno podigla nenamjenski kredit kako bi je mogla kupiti, a nakon čega ju je i obnovila.

Ova je priča posebno izazvala jake emocije javnosti i želju za pomoć gospođi Horvat iz razloga što se tek prije nepuna 2 mjeseca doselila iz Zagreba u Kloštar Ivanić i zaposlila u maloj trgovini. U ovom trenutku mama Horvat i njena kćerkica nalaze se u privremenom smještaju, a kako je potrebna kompletna obnova kuće nužna je pomoć svih ljudi koji im pomoći mogu.



S obzirom na to da njihov dom više nije za stanovanje, Udruga Bolji Kloštar organizira akciju prikupljanja sredstava kako bi se čim prije krenulo u obnovu kuće. Tim povodom, organizirana su dva humanitarna događanja, 11. i 12. veljače.

Na oba događanja prikupljat će se dobrovoljni prilozi za obnovu kuće majci i njenoj četverogodišnjoj kćerkici.

Humanitarno događanje u Kloštru

Prva humanitarna akcija održat će se u četvrtak, 11. veljače u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu. U periodu od 18 do 21 sati održat će se bogat sportski program. Prva je nogometna utakmica Humanih zvijezda, malonogometne ekipe Slijepih i NK Naftaša Ivanić Grad, nakon čega slijede rukomet, karate, kicboxing i košarka, a zaplesat će i mažoretkinje. Program će voditi Martina Podgorski, dok će akciju svojim dolaskom podržati brojni drugi gosti poput Marka Pjace, Marka Roga, Tome Šokote, Slavena Knezovića, Tatjane Munižabe, Gorana Vlaovića,Branka Tušeka, Roberta Špehara i Branka Strupara.


Drugo humanitarno događanje je koncert koji će se održati u petak, 12. veljače u Pučkom domu u Kloštar Ivaniću uz gostovanje Dine Jelusića&The Med dogs te brojnih drugih izvođača. Koncert počinje u 19 sati nastupom najmlađih - vrtićkom grupom "Proljeće", a zabava za sve prisutne trajat će do 3 sata. Voditelj programa je Srećko Rastović.

Dobrovoljni prilog moguće je uplatiti i na račun Udruge Bolji Kloštar, dok će sav novac koji je prikupljen biti javno objavljen nakon završetka humanitarne akcije.

Uplate se mogu vršiti na transakcijski račun HUMANITARNE UDRUGE "BOLJI KLOŠTAR":IBAN: HR3324020061100672402 (žiro račun: 2402006-1100672402), Poziv na broj: Vaš OIB, Opis plaćanja: ZA OBITELJ HORVAT.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.