Lijepu zastupnicu pretučeni Berlusconi pozvao da u njegovoj vili proslavi rođendan

TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi očito se dobro oporavlja od napada replikom milanske katedrale 13. prosinca prošle godine pa je u svoju vilu pozvao zastupnicu svoje stranke Michaelu Biancofiore na proslavu rođendana.

Proslava Michaelinog rođendana se održala u Berlusconijevoj vili u Arcoreu blizu Milana, gdje se talijanski premijer oporavlja od napada u kojemu su mu izbijena dva zuba, slomljen nos i razrezana usnica. U javnost su ubrzo iscurile fotografije premijera i 39-godišnje zastupnice kako sjede zagrljeni uz rođendansku tortu.

"Berlusconi je bio velikodušan i drag kao i obično"

Na torti se nalazila slika Berlusconija i Biancofiore s političkog skupa 2005. godine kada je talijanski premijer podigao srednji prst svojim političkim protivnicima. Michaela je prikazana kao zanosna plavuša bujnog poprsja. Zastupnica demantira priču o vezi s Berlusconijem te tvrdi kako se ništa na tome rođendanu nije dogodilo.

"Berlusconi je bio velikodušan i drag kao i obično, a tortu sam naručila sama", izjavila je novinama Corriere della Sera Michaela. Berlusconi se, nakon 20 godina braka, razveo od svoje 53-godišnje supruge Veronice Lario. Rastavu je potaknulo raspušteno Berlusconijevo druženje i koketiranje s mnogim ženama. Očekuje se kako će se talijanski premijer u politički život vratiti na kraju ovog tjedna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.