Kerumov prijatelj ima neobičnog kupca: Jaguar Joška Svaguše završio kod dilera Mira Pivca

LUKSUZNI Jaguar, u kojem su nekoć Splićani običavali viđati Joška Svagušu, promijenio je, čini se, vlasnika.

Kristina Sesar, djevojka Mira Pivca, zvanog Miro Vlaj, kojem idući tjedan počinje suđenje za šverc kokaina iz Amsterdama, otkrila je istražnim organima da joj dečko uz Toyotu i stari Mercedes ima i Svagušin Jaguar.

Kaže da se radi o vozilu starom godinu dana vrijednom 120 tisuća eura, kojeg je Pivac uzeo za 40 tisuća eura. Nije sve isplatio pa nije stoga stigao ni prepisati Jaguara. Sklonjen je u garažu kod prijatelja u ulici Ruđera Boškovića.

Svaguša zanijemio kad smo ga pitali o Jaguaru i Pivcu

Zvuči to vrlo zanimljivo, no nažalost od Pivca se nije imalo što doznati. Kao i njegov prijatelj i suoptuženik Nino Škara, poduzetnik iz Zadra, šuti. Eventualno bi nešto mogao više reći na suđenju koje počinje idući tjedan.

Više sreće nismo imali ni kod Svaguše. Kad je čuo da pitamo za Jaguar i Pivca - zanijemio. "Neću ništa o tome govoriti", ogradio se.

Ima 40 tisuća eura za Jaguar, a zatvorio kafić zbog duga za struju?!

Djevojka Mira Pivca otkrila je i kako joj je dragi često vrtio rulet u hotelu Lav. A tamo, znamo, rado ode i gradonačelnik Kerum. Sreća ih nije mazila pa su izgleda podosta izgubili. Pravo je pitanje odakle Pivcu novac za luksuziranje sa Svagušinim Jaguarom, kad je kafić Maniju zatvorio jer nije imao odakle platiti dug za struju, kako je organima posvjedočila Sesar.

U svakom slučaju, našao je Svaguša zanimljivog "kupca". Pivac je već dvaput pravomoćno osuđen za dilanje heroina i kokaina. Prvi put ga je pomilovao Tuđman, posljednji postupak trajao je nevjerojatnih 13 godina, dok na koncu Pivcu nije presuđeno 2 godine i četiri mjeseca zatvora, taman koliko je već odležao u pritvoru kad su ga uhvatili. Tek što je presuda postala pravomoćna, početkom prosinca prošle godine uhvaćen je zajedno sa djevojkom po silasku sa aviona iz Amsterdama. Škara je, pak, pao nakon povratka autobusom sa 900 grama kokaina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.