Kerum krenuo oštro na braću Žužul: Policija i zaštitari zaustavili ograđivanje Parka mladeži

GADNA frka danas na Parku mladeži, domu novog prvoligaša RNK Splita. Radnici tvrtke Metalogradnja postavili su rampu na ulaz u parkiralište, a potom krenuli postavljati i ogradu na ulazu u sam objekt, i to pod paskom nekoliko zaštitara.

Žužuli za partnerski dogovor, a Kerum krenuo đonom

Radnici Skladgradnje nemoćno su gledali što se događa. Ne znaju o čemu je riječ, a nije znao ni korpulentni gospodin u bijeloj košulji, koji je uzrujano tražio nekog na telefon. "Pustite me, radim posao", odbrusio je. Ubrzo se pojavila i policija, nakon čega su radovi prekinuti.

"Htjeli su nas zatvoriti u geto, onemogućiti da živimo i radimo. Spriječili smo to. Sve što želimo je da RNK Split igra utakmice u Prvoj ligi na svom stadionu. Ne želimo se svađati. Sud je rekao svoje. Mi smo za partnerski dogovor, a ne ovakve metode", izjavio je za Index Slaven Žužul, vlasnik Skladgradnje.

Slaven Žužul rasplakao djelatnicu Športskih objekata

Pokušao je uvjeriti Stipana Jurišića, šefa Javne ustanove Športski objekti, da je sud odlučio u njihovu korist i da se za sve sada ima pitati njih. Stigao je u Park i odvjetnik Damir Primorac koji zastupa Žužulove. Presudu je sigurno imao, no Jurišić u nju nije htio gledati.

"Nemam ja što to gledati. Ja samo radim svoj posao. Gospodin Žužul nas je onemogućio u izvođenju radova na popravku ograde i zaprijetio našoj djelatnici da će ostati bez posla. Žena se rasplakala, nije ga prijavila, no mi ćemo vidjeti što se tu da napraviti. Ovakvo ponašanje je nedopustivo", kazao je Jurišić.

Zaštitare je, tvrdi, angažirao Žužul, a policija je čak triput dolazila na njihov poziv. Ne zna zbog čega Žužul spominje ograđivanje, oni su samo popravljali ogradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.