HT-ova menadžerica Maja zbog uhođenja najavila tužbu protiv DT-a: To su gadosti i laži!

MENADŽERICA Hrvatskog Telekoma (T-HT) Maja, koja je u skandaloznom izvješću Deutsche Telekoma (DT) opisana kao "grabežljivica s ekstremno pojačanom potrebom za seksom", u razgovoru za Jutarnji list je rekla kako će zbog uhođenja tužiti DT. Šokiranoj ženi još uvijek nije jasno kako je uopće nekome moglo pasti na pamet da prati nju, njenu obitelj i prijatelje.

> Deutsche Telekom špijunirao Zagrepčanku i bilježio: Ona je seksualna grabežljivica

> Afera Deutsche Telekom: Mudriniću se gade kolege iz DT-a

> Afera Deutsche Telekom: Iz HT-a tvrde kako njihova mreža nije korištena za praćenje

"Ljuta sam. Tužit ću Deutsche Telekom, natjerat ću ih da plate zbog svega. Većina stvari za koje znam iz dosjea su potpuna glupost. Od prvog dana od kada sam čula za tu priču, palo mi je na pamet da se možda radi o meni, iako nikada nisam mislila da bi me netko iz DT-a imao razloga špijunirati. No, s druge strane, neke stvari mi se nisu poklapale, naprosto nisu istinite, pa sam sumnjala da je možda ipak riječ o nekoj drugoj ženi. Međutim, kako je sve više informacija izlazilo u javnost, bila sam sve sigurnija da je dosje o kojem se toliko govori moj. Kontaktirala sam neke ljude i iako dosje nisam vidjela, znam što u njemu piše. Naravno, nemam podatke o baš svakom detalju, ali bilo mi je dovoljno ono što sam čula", ispričala je Maja te najavila kako će tužbe podnijeti i u Njemačkoj i u Hrvatskoj.

U Majinom dosjeu ne samo da su izneseni podaci o njenim poslovnim sastancima, ručkovima i transakcijama koje je poslovno obavljala, već se kopalo i po njenom bankovnom računu, nadziralo koliko dionica posjeduje, s kime od prijatelja izlazi, što radi u slobodno vrijeme. Špijunski dosjei DT-a iz 2004. godine protežu se na čak 7.500 stranica.

"Nije mi ugodno kad znam da su me neki nepoznati ljudi pratili. Koliko god bilo neistina u tim izvještajima, ipak ostaje činjenica da je netko neometano pratio sve što radim, i privatno i poslovno, s kim se sastajem, s kim živim, što kupujem. Od Deutsche Telekoma tražila sam da mi hitno dostave moj dosje, a ako to ne budu htjeli, onda ću ga zatražiti pravnim putem, preko odvjetnika", rekla je Maja.

I.M.
Foto: Arhiva 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.