Hrvatska softverska agencija nastavlja rasti i traži nove ljude

Foto: PR

TRENUTNO je u Agency04 otvoreno 14 različitih pozicija za zapošljavanje.

Agency04 proglašavan je jednom od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi i jednom od 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji. Rast s projektima u USA i EU se nastavlja pa još proširuju svoj sjajni tim za razvoj backend, web i mobile rješenja. Danas ih je u 100-ak u timu i još uvijek se osjećaju start-up agencijom.

Osnivači kažu da je u srži tvrtke biti geek i voljeti izazove, jer digitalne proizvode koji mijenjaju svijet ipak, u konačnici, pokreće tehnologija. Danas su to mikro-servisne i cloud native arhitekture uz UX-driven dizajn. Sutra nešto novo, što žele zajedno doznati. Kažu da su njihov fokus high-tech proizvodi, a ne brza rješenja. Zato im vjeruju zvučni klijenti, među kojima su vodeći Scale-upi u tech svijetu ili velike enterprise kompanije s milijardama eura prometa

Neka od projekata koje radi Agency04 su za Strabag, Atrify, Digital.ai, Amplexor, StackState... Uvijek je riječ o duljim suradnjama, koje traju od 3 mjeseca do nekoliko godina, a na proizvodima rade timovi s 3 do 15 članova s velikom tehničkom slobodom i odgovornošću. Tehnologije na projektima su Java, Scala, Go, Kotlin, .Net, Python u backendu, a moderni Web i Mobile pristupi u frontendu.

Pogledajte koje sve poslove trenutno nude u Agency04 i prijavite se.

Svi u menadžmentu bili su ili još uvijek jesu developeri. To je rijetkost u agencijama ove veličine, ali i određeno jamstvo da je tvrtka orijentirana “engineering-first”. Agency04 nema CTO-a, jer su tehnologije prožete kroz sve dijelove tvrtke. 

Pametni tjedan ili Full-Remote

Ured im je ove godine porastao sa 660m2 na 1200m2 i ostao u centru Zagreba. Kažu da ne vole open space i da projektne sobe povećavaju efikasnost komunikacije pa su tako s arhitektima i dizajnirali svoj novi dom.

Ipak, nisu u uredu svaki radni dan i pokušavaju omogućiti bolji balans uredskog i kućnog vremena. U okolnostima kada nema posebnih epidemioloških mjera, organiziraju svoj radni tjedan simetrično. Ponedjeljkom i petkom, dolazak u ured nije obavezan za nikog. Srijedom su svi u uredu, a utorkom i četvrtkom samo oni koji žive u Zagrebu i imaju kratko putovanje do posla. S time su dobili predvidljivi Pametni tjedan pa ljudi uvijek mogu planirati duge vikende za boravak van Zagreba.

Kolegice i kolege koji nisu blizu jednog od ureda rade potpuno u remote modelu pa se za sve pozicije možete se prijaviti i iz bilo kojeg drugog dijela Hrvatske.

Sve benefite rada u Agency04 možete pročitati ovdje.

Novi ured u Splitu i mogućnost relokacije

Uz novi ured u Zagrebu te ured u Njemačkoj, do ljeta bi se trebao otvoriti i ured u Splitu. Upravo zbog toga su i otvorene pozicije za zapošljavanje u Splitu.

Za kolegice i kolege koji nisu iz Hrvatske, a htjeli bi doseliti u Zagreb ili Split, pomažu s relokacijom.

Rast mobile tima

Mobile tim u Agency04 radi native Android i iOS projekte, Flutter projekte, a s obzirom na veliki rast, otvorene su pozicije za senior iOS developera, iOS developera te Android developera

Čak 14 različitih pozicija. Kako se prijaviti?

Želiš raditi u tvrtki kao što je Agency04? Trenutno imaju otvoren velik broj pozicija za backend, mobile i web razvoj, ali i project management.  Ako ne nađeš poziciju koja ti odgovara, slobodno ispuni General application. Prijaviti se možeš klikom ovdje.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.