Hrvatska policija živim zidom spriječila Joška Jorasa u micanju rubnika s ceste

KONTROVERZNI Joško Joras, koji živi na graničnom prijelazu Plovanija, koji dijeli Hrvatsku sa Slovenijom, danas je ponovno izazvao incident. Naime, Joras je pokušao maknuti rubnike s ceste koji vode do njegove kuće "jer mu smetaju".

"Hrvatski policajci okupatori na slovenskom teritoriju"

Joras je za 24ur kazao kako je od "direkcije ceste dobio suglasnost za micanje spornih rubika jer su jako visoki i uništavaju mu automobile". "S obzirom na dopuštenje pokušao sam odstraniti rubnike, ali su mi hrvatski policajci to onemogućili tako što su se postavili u živi zid. Ne dozvoljavaju mi izvršiti dogovor. To je velik problem jer su hrvatski policajci okupatori na slovenskom teritoriju", kazao je Joras.

Joras u svom automobilu čeka odgovor iz politike

"Zato javno pitam predsjednika države, predsjednika vlade, predsjednika parlamenta jesu li sposobni da osiguraju pravni red Republike Slovenije na cijelom njezinom teritoriju. Ako to nisu u stanju, pozivam ih da se maknu i puste prostor drugima, koji će biti u stanju", zaključio je.

Dodao je kako hrvatska policija ne radi u skladu sa zakonima već u skladu s naputcima iz politike. I tako Joško Joras sada protestno čeka odgovor iz politike, u svom automobilu, na lijevoj strani Dragonje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.