Hoće li dobiti 40 godina zatvora: Ubio iz osobito niskih pobuda, zbog neuzvraćene ljubavi!

SPLITSKO Županijsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 63-godišnjeg Milana Kalajžića, koji je prošlog ljeta u Omišu iz lovačke puške ubio 37-godišnju Natašu Božić, i to pred njezino dvoje djece. Kalajžiću se ne piše dobro jer ga terete za teško ubojstvo iz osobito niskih pobuda za koje je zapriječena kazna od 40 godina zatvora! Ubio je, kako se ispostavilo, zbog neuzvraćene ljubavi, tj, prekida veze.

Je li pio il' se trijeznio?

Pošto je Kalajžić nakon ubojstva Nataše Božić sam sebi prosvirao glavu pa je morao hitno u bolnicu, nije poznata koncentracija alkohola u trenutku počinjenja kaznenog djela. Zna se tek da je istog dana, koji sat prije tragedije uhićen te da mu je izmjereno oko 2 promila alkohola. Pustili su ga, ne zna se je li poslije pio ili se trijeznio. S obzirom da je otišao kod prijatelja po pušku, izglednija je ova druga varijanta. 

Natašu Božić smaknuo je iz neposredne blizine. Nije htjela više s njim i to je bio razlog. Pucao je sebi potom u glavi, ali evidentno nije imao hrabrosti da to učini na pravi način. Premda nije bio u životnoj opasnosti, Kalajžić je svo ovo vrijeme od uhićenja proveo u zatvorskoj bolnici.

Zaredala ubojstva iz strasti

Nevjerojatno, ali na širem splitskom području prošlog su se ljeta u nepuna dva mjeseca dogodila dva izrazito brutalna ubojstva iz strasti. Prvo su na Hvaru, početkom srpnja, fatalna ujna Slađa i maloljetni nećak nožem u prsa sredili njenog muža Domagoja Novoselnika, a onda je koncem kolovoza Milan s puškom zakucao na Natašina vrata...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.