Džaba smo Tadiću platili Brijune: Srpski ministri "ni za živu glavu" na ljetovanje u Hrvatsku

AKO je suditi po pisanju kontroverznog dnevnika Kurir, koji se hvali da je najprodavanija dnevna tiskovina na Balkanu, velika većina srpskih ministara "ni za živu glavu" ne bi ljetovala u Hrvatskoj. Kako se tvrdi u tekstu, reklamna kampanja ministra turizma Damira Bajsa nije dala nikakvih rezultata među srpskim liderima jer se na pozive na ljetovanje u Hrvatsku ministri nisu mnogo obazirali. Vjerojatno su, tvrdi se u tekstu, ministrima u glavi "negativne slike koje posljednjih dana dolaze iz susjedstva".

"Rođen sam u Hrvatskom primorju i mogu reći da znam svaki kamen i uvalu. Za mene odmora nema, a u Hrvatskoj posebno", rekao je Jovan Krkobabić, potpredsjednik Vlade Srbije, inače najstariji član srpske vlade. Drugi potpredsjednik Božidar Đelić kaže da ga Hrvatska ni ove, ni sljedeće, ni bilo koje godine neće vidjeti na obali.

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević i ministar trgovine Slobodan Milosavljević kažu da nemaju dilema oko odlaska u Hrvatsku jer ih "to apsolutno ne zanima". Slična situacija je i s ministrima rada i državne uprave Rasimom Ljajićem i Milanom Markovićem.

Podsjetimo, nedavno je iz Ureda predsjednika Ive Josipovića potvrđeno da je obitelj srpskog predsjednika Borisa Tadića, supruga Tanja i dvije kćeri, 12-godišnja Maša i 9-godišnja Vanja, nedavno provela tri dana na Brijunima o trošku hrvatskih poreznih obveznika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.