Bolt u 6 gradova kreće s dostavama za pošiljke koje se moraju isporučiti istog dana

Foto: Bolt

EUROPSKA platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev Bolt od danas pokreće uslugu dostave u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Dubrovniku, priopćili su iz Bolta.

Usluga Bolt dostava (Bolt Delivery) zamišljena je za pošiljke koje treba isporučiti isti dan, pa čak i unutar samo jednog sata, kao što su odjeća, knjige, kućne potrepštine, igraće konzole, dokumenti i sl.

Pošiljke, stoji u priopćenju, trebaju biti lakše od 20 kg i unutar od Bolta zadanih dimenzija.

Usluga će biti dostupna samo onima koji u svojoj aplikaciji imaju unesenu valjanu bankovnu karticu jer gotovinsko plaćanje neće biti moguće. Cijene usluge dostave bit će kao i uobičajene cijene vožnje u svakom gradu u kojem je dostupna Bolt usluga. Tako bi slanje paketa u Zagrebu između osoba koje su udaljene 5 km okvirno iznosila 30 kuna. Minimalna cijena dostave je 20 kuna za sve gradove.

Korisnicima je usluga dostupna unutar aplikacije kao nova kategorija, te je vrlo jednostavna za korištenje. Procijenjenu cijenu usluge dostave za odabranu rutu odmah je moguće vidjeti u aplikaciji prilikom naručivanja, a vozači partneri pošiljku mogu preuzeti odmah.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.