Bivši vaterpolist brutalno ubio ukrajinsku milijunašicu, pajserom joj je smrskao glavu

Foto: Facebook

CRNOGORSKA policija je i službeno osumnjičila Arsenija Stanovića (22) iz Tivta za brutalno ubojstvo Anastazije Lašmanove (30), milijunašice iz Ukrajine, koje se dogodilo 13. svibnja u Dobroti.

Stanović je bivši vaterpolist i sin smijenjenog šefa Granične policije Aerodroma Tivat Zorana Stanovića i policija za njim traga od dana kada je beživotno tijelo ukrajinske milijunašice pronađeno u stanu u kotorskom naselju Dobrota, piše Blic.

Iako je policija za njim prvo tragala kako bi ga ispitala jer se sumnjalo da je on posljednji koji je Lašmanovu vidio živu, sada je operativnim saznanjima utvrđeno da je on jedini osumnjičeni za zločin.

"Policijsko – tužiteljske aktivnosti, provedene od dana izvršenja teškog ubojstva, kao i materijalni dokazi koji su izvedeni, ukazuju na sumnju da je A. S. 11.05.2018. došao u stan koji je A. L. iznajmljivala u mjestu Dobrota u Kotoru, nakon čega ju je tog dana u jutarnjim satima na svirep način lišio života, zadajući joj oštrim predmetom više ubodnih rana u predjelu glave i tijela kao i jak udarac mehaničkim oruđem u predjelu potiljačnog dijela glave. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo, A.S. se udaljio s lica mjesta i od toga dana je nedostupan i za njim se intenzivno traga", priopćeno je iz policije.

Smrskao joj glavu

Lašmanovoj je od siline udaraca skoro smrskana glava. Na glavi i na tijelu bile su vidljive ubodne rane, najmanje deset, najvjerojatnije nanesene nožem.

Izvor iz istrage rekao je da je prizor na mjestu ubojstva bio stravičan i da se pretpostavlja da je pretučena pajserom, a izbodena nožem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.