Autom skretao preko pune crte u Vodicama i pokosio motorista, teško je ozlijeđen

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

TEŠKE ozljede zadobio je 51-godišnji vozač motocikla u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak popodne na magistrali u Vodicama, javlja Šibenik.in pozivajući se na šibensku policiju.

Prometna nesreća dogodila se jučer oko 17.30 na magistrali kod Lidla, a nakon obavljenog očevida policija je izvijestila da je nesreću uzrokovao 58-godišnji vozač Citroena šibenskih tablica.

Skretao preko pune crte

On je vozeći se iz Šibenika prema izlazu Vodice skretao ulijevo preko neisprekidane uzdužne središnje linije, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

'Uslijed toga sudario se s motociklom Yamaha šibenskih tablica kojim je upravljao 51-godišnji vozač koji se u trenutku prometne nesreće neprilagođenom brzinom kretao magistralom pri čemu je izbjegavajući sudar prešao na središnji dio prometnog otoka pa u kočenju izgubio nadzor nad upravljačem i zajedno s motociklom pao i u nekontroliranom klizanju po kolniku udario u osobni automobil' izvijestili su iz policije nakon obavljenog očevida.

Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u šibenskoj bolnici.

O ovoj prometnoj nesreći policija će izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 58-godišnjeg vozača podnijeti Obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.