Audijem naletio na grupu pješaka kod Kvaternikovog trga, ubio ženu, pa pokušao pobjeći

Foto: FaH, Index

U STRAVIČNOJ prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.50 sati na Maksimirskoj ulici kraj Kvaternikovog trga poginula je jedna, a ozlijeđene su dvije osobe.

Index od policije doznaje kako se Audi A3 zabio u tramvaj, odbio od istoga, udario u semafor, pa nastavio voziti po nogostupu. Na nogostupu se potom zabio u grupu pješaka.

Čitatelj Indexa javlja kako je vozač pobjegao nakon nesreće, no kako su ga  građani uspjeli zaustaviti i zadržali do dolaska policije.

Iz policije su nam samo potvrdili da se vozač nalazio na mjestu nesreće.

Poginula žena, dvoje ozlijeđenih

Očevici su rekli da je u nesreći na križanju Kvaternikovog trga i Maksimirske poginula žena. Neki od njih su nam rekli da je ozlijeđen stariji muškarac te da su vidjeli ozlijeđenu trudnicu i pretpostavljaju da ima lakše ozljede.

Vozač je navodno mlađi muškarac, a prije izazivanja nesreće kretao se Maksimirskom ulicom i to velikom brzinom.

Uz Audi A3 navodno su oštećena još tri automobila - Audi, Kia i jedan taksi.

Promet se normalizirao

U istočnom dijelu Zagreba otežan je tramvajski promet zbog očevida koji je na Kvaternikovu trgu nakon jučerašnje teške prometne nesreće trajao  do 5 sati,  priopćeno je iz ZET-a koji savjetuje građanima da jutros ranije krenu na svoja pdredišta.

Zbog očevida bili su neprohodni koridori kojima tramvaji iz spremišta dolaze do svojih trasa, a najveće su poteškoće bile u istočnom dijelu grada, iako se prekid prometa pojedinim dionicama odražava na gotovo sve tramvajske linije

ZET je u 7 sati javio kako se tramvajski promet u zoni Kvaternikovog trga normalizira, nakon završetka očevida zbog prometne nesreće. U 9 sati ZET je objavio kako je promet u potpunosti normaliziran:

"Tramvaji linija 4, 5, 7, 11 i 12, koji su zbog sudara osobnih vozila na tramvajskoj pruzi na Maksimirskoj cesti kod Mašićeve vozili skraćeno do Kvaternikovog trga, ponovno voze redovito, cijelom dužinom svojih trasa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.