Udruga Hrabro dijete objavila bankovne izvatke: Evo, ovo je taj nestali novac!

Foto: Facebook

NETOM nakon što je pressica Đane Atanasovske završila Udruga Hrabro dijete, optužena da skriva novac koji je prikupljen za Noru, objavila je na svom Facebook profilu bankovne izvatke tvrdeći: "Evo ovo je taj nestali novac!"

"Niti je nestao, a niti zamračen. Jadno i tužno je kad ljudi sude bez da čuju i pitaju drugu stranu. Do sada nas nitko nije pitao koliko nam je djece umrlo, koliko se još bori za život, a pogotovo kojoj sve djeci smo mogli " dati kartu za život" kao maloj Nori. Mi nemamo PR agenciju koja nam organizira evente, niti imamo PR agenciju koja nam organizira press konferencije, mi smo mali ljudi, mala Slavonska Udruga Hrabro dijete koja je jedina stala iza Đane kada je to trebalo i nek institucije ove države kažu da li ostala djeca koja čekaju svoju šansu za život imaju PRAVO na to ili ne?! Tužno i jadno šta radite ostaloj bolesnoj djeci za koju se svakodnevno borimo. No, istina i pravda uvijek na kraju pokažu tko je imao kakav cilj. Naš cilj su djeca.", poručili su uz Udruge.

Dakle, sudeći prema bankovnim izvatcima na računu je više od 3,6 milijuna kuna, 56.639 eura, 9718 franaka, 2252 američka dolara, 10930 kanadskih dolara...

Građani su zgroženi postupkom Udruge, bez obzira što su objavili izvatke.  No, nisu objasnili zašto nisu željeli reći koliko je novaca ostalo te je li točno da su Đanu i Kocića izbacili iz Udruge.


"u ovom slučaju niti jesam niti ću odabrati strane. samo bih željela reći da je žalosno da uopće dolazi do ovakvih situacija umjesto da je svima cilj samo zdravlje djece a ne ove gluposti i nebuloze što se događaju. žalosno.", jedan je od komentara na Facebook stranici Udruge.

Donosimo još neke:

"Izdajte te dokumente Norinim roditeljima, a ne da se tu nešto opravdavate..... kako god da okreneš osramotili ste Vi kao udruga cijeli Hrvatsku... SRAM VAS MOŽE BITI! Vi cete njih i tajnika micati iz udruge bez razloga, samo da možete s novcima kako hocete? Ako je to istina .... dao Bog da Vam svaki taj mali anđeo to naplati na svoj nacin odozgora!!!!!"

"Jel istina da ste ih izbacili iz udruge? Jel istina da niste dali odgovor na visinu uplaćenog novca za Noru? Ja imam pravo znati te odgovore jer sam donirala novac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.