Pao s Paškog mosta: Policija iz mora izvukla beživotno tijelo austrijskog turista

Foto: Arhiva

ZADARSKA policija sinoć je nešto iza 20 sati zaprimila dojavu o nestalom 44-godišnjem Austrijancu koji je na mostu bio s prijateljima. Oni su začuli krik i kao da je nešto palo u more. Za nestalim su tragali ronioci i policijski brod, a potraga je završena pronalaskom tijela, doznajemo od glasnogovornika Elisa Žodana.

"Od tog trenutka zaprimanja dojave, bila je u tijeku potraga za njim. Nešto prije pola sata, policijski službenici postaje Pomorske policije i interventne jedinice, pronašli su na milju udaljenosti od Paškog mosta tijelo za koje sumnjamo da se radi o tom nestalom Austrijancu. U tijeku je očevid i utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja", istaknuo je Žodan.

U potrazi je sudjelovao i zrakoplov Obalne straže, koji je i uočio beživotno tijelo na poziciji u blizini Ljubačke plaže, gdje su ubrzo pristigli djelatnici Lučke ispostave Starigrad - Paklenica, izvukli beživotno tijelo na palubu i potvrdili da se radi o nestalom austrijskom državljaninu, koji je najvjerojatnije preminuo uslijed posljedica skoka s mosta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.