Kamper prepun djece na povratku s odmora sletio s mosta: Poginulo pet osoba

Screenshot: Kare11

PET JE osoba poginulo, a još ih je 13 ozlijeđeno u teškoj nesreći koja se jučer dogodila u Kansasu. Kamp prikolica se prvo zabila u metalni zid te potom sletjela s mosta u potok, javlja Kansascity.com.

Prijatelji preminulih ispričali su za lokalne novine kako su žrtve bile članovi iste obitelji, koja se vraćala s odmora u Teksasu. U kamperu se u trenutku nesreće nalazilo 18 osoba. Od njih 18, čak je 12 bilo maloljetnih. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u metalnu zaštitnu ogradu i sletio s mosta ravno u potok. Iz policije su potvrdili podatak da se među preminulima nalazilo i nekoliko djece.

Preostalih 13 putnika prevezeno je u bolnice diljem regije. Svjedoci s mjesta nesreće ispričali su lokalnim medijima da nikada prije nisu vidjeli ništa slično. Kamper je izgledao kao da je upravo eksplodirao, a na mjestu nesreće bilo je vrlo tiho, kao da nitko nije preživio.

Obitelj je navodno često putovala na motociklističke utrke, posebno zbog činjenice da se jedan od tinejdžera i osobno natjecao te postizao zapanjujuće rezultate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.