HNS: Karamarko iskoristio djecu za promidžbu HDZ-a, to je dno dna

Foto: Facebook

"HDZ je iskoristio jučer na otvaranju Međunarodnog festivala pršuta u Drnišu kompletnu infrastrukturu sajma za vlastitu predizbornu kampanju na kojoj se s govornice pozdravljalo 'budućeg premijera' Tomislava Karamarka i skandiralo, a to što je Karamarko na Facebooku objavio fotografije s djecom iz dječjeg vrtića nadilazi sve okvire moralnog, etičnog i političkog rada", optužio je gradski vijećnik HNS-a i predsjednik miljevačke organizacije te stranke Marin Malenica, piše sibenik.in.

Karamarko je, naime, jučer bio glavna figura drniškog festivala.

Malenica tvrdi da su posljednjih dana prostorije dječjeg vrtića korištene za potrebe pripreme festivala pršuta, zbog čega je bila zauzeta i kuhinja, zbog čega su djeca dobivala sendviče, a ne kuhanu hranu.

"Moje dijete ide u taj vrtić pa sam informiran iz prve ruke. Skladištili su tamo pršut i preuzeli kuhinju gdje su kušali i testirali pršute i na sve to vrijeme oduzeli djeci prostor. Razumijem da im je vrtić odgovarao jer se nalazi uz prostor gdje se održava festival, ali djeca nisu smjela biti žrtva te manifestacije. Trebali su to raditi u nekom drugom prostoru", rekao je Malenica.

"Što reći? To je nevjerojatno, klasično iskorištavanje djece koje nadilazi sve okvire moralnog etičnog i političkog rada. To je strašno! Očito je da su djecu iskoristili u svrhu političke promidžbe, a to govori sve o HDZ-u i o Karamarku. Osim što su iskoristili djecu, što je prestrašno samo po sebi, za potrebe promocije stranke iskoristili su cijelu jučerašnju manifestaciju jer su novcem donatora i sredstvima poreznih obveznika, od festivala napravili stranački skup. To je užasno, a ovo s djecom na Karamarkovom Facebooku dno je dna", kazao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.