"Armed and dangerous": Sindikati objavili fotomontažu Linića s automatskom puškom u rukama

Foto: SDLSN

SINDIKAT državnih i lokalnih službenika i namještenika RH je na svojim internetskim stranicama objavio fotomontažu ministra financija Slavka Linića na kojoj u rukama drži automatsku pušku.

Fotomontaža je objavljena uz tekst glavnog tajnika sindikata Siniše Kuhara pod naslovom "Grupa agresivnih ljudi vodi ovu državu". Uz fotomontažu stoji natpis "Armed and dangerous" te "On čuva našu granicu...Tko misli da ju može blokirati, objavio mu je rat... A u ratu on je opasan čovjek...".



"Ministar Linić danas je pojasnio sindikatima što je mislio, a nije rekao, kad se legitimirao kao opasan čovjek i svom verbalnom ispadu osigurao logički i politički kontekst.


Sada nam je jasno da je ministar Linić zaista opasan čovjek, a bojimo se da u ovoj vlasti slično razmišlja i njezin predsjednik.

Naime, i Liniću i Milanoviću zajedničko je to da na konzumiranje demokratskih i zakonskih prava građana reagiraju ratnom retorikom, bez obzira radilo se o pravu na štrajk ili pravu na drugačije mišljenje i građane ove zemlje po vlastitim kriterijima svrstavaju u svijet i polusvijet", stoji u tekstu Kuhara.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.