Anonymousi posramili FBI: Hakirali i objavili snimku konferencijskog poziva o hvatanju - Anonymousa

HAKERSKI kolektiv Anonymous opet je pronašao način da posrami one koji su zaduženi upravo za njihovo zaustavljanje i hvatanje. I to kakav.

Danas su, naime, na YouTubeu objavili snimku konferencijskog poziva između agenata FBI-a i kolega iz britanskog Scotland Yarda, a najzanimljivije je to što su policajci pričali upravo o tome kako da stanu na kraj Anonymousima.

Još uvijek nije poznato kako su Anonymousi hakirali i presreli ovaj poziv, vjerojatno snimljen 20. siječnja, ali je jasno kako su se još jednom narugali sistemu. U objavljenoj snimci cenzurirana su imena i lokacije pojedinih Anonymousa, kako zbog toga ne bi imali problema. Osim toga, jasno su demonstrirali da su uvijek nekoliko koraka ispred policije i FBI-a, iako se ovi hvale kako su uspješni u borbi protiv cyber "kriminalaca".

"FBI bi se mogao zapitati kako je moguće da već duže vrijeme stalno imamo pristup njihovoj internoj komunikaciji", likovali su Anonymousi na svom Twitter profilu. Pritom su, kako bi dodatno zbunili protivnike, objavili i e-mail poruku, očito  iz FBI-a, u kojoj se daju detalji o tome kako pristupiti ovom konferencijskom pozivu.

Posramljeni FBI komentirao je samo da traga za počiniteljima ovog "zločina".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.