VIDEO Zvijezdi Brazila uperili pištolj u glavu. Ležao je na tlu dok su mu krali auto

Screenshot: X (Twitter

FRED (40), bivši reprezentativac Brazila, doživio je zastrašujuću situaciju u Rio De Janeiru. Umirovljeni napadač, koji danas radi kao direktor sportskog odjela Fluminensea, išao je kući sa stadiona Maracana nakon pobjede njegova kluba nad Sao Paulom (1:0).

U kasnim noćnim satima sa srijede na četvrtak, kada je završio klupski sastanak, na gradskoj ulici zaustavila ga je banda. Jedan od razbojnika uperio mu je pištolj u glavu, nakon čega se Fred udaljio od automobila te s rukama na glavi legao na tlo.  

U takvom položaju proveo je 20-ak sekundi prije no što je potražio pomoć, dok su članovi bande već bili otišli s njegovim automobilom. Daily Mail piše kako su tri osobe s bijelim automobilom pratile Freda, dok su još dvojica na motorima pratila dolazi li policija. Osim automobila, Fredu je ukraden i mobitel. 

Fred je zabio 18 golova za brazilsku reprezentaciju

Fred, punog imena Frederico Chaves Guedes, legenda je Fluminensea i njegov drugi najbolji strijelac u povijesti sa 199 pogodaka u svim natjecanjima. Tijekom karijere nastupao je i za Cruzeiro, Lyon i Atletico Mineiro. Sakupio je 39 nastupa i 18 pogodaka za brazilsku reprezentaciju. Među ostalim, nastupio je na svjetskim prvenstvima 2006. i 2014.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.