Verona prekinula Juventusov niz, Napoli se vratio na drugo mjesto

Foto: Getty Images / Guliver Image

VERONA je iznenađujuće pobijedila Juventus s 2:1 u 37. kolu Serie A. Momčad Luigija Delnerija svladala je prvaka Italije prvi put nakon 2000. godine golovima Luce Tonija u 43. iz penala panenkom te Federica Vivianija u 55. minuti susreta, dok je Paulo Dybala iz jedanaesterca u 93. zabio počasni pogodak.

Posljednjeplasirana ekipa, koja je ispala iz talijanskog prvenstva, prekinula je nevjerojatni niz Juventusa od 26 utakmica bez poraza, a posljednji poraz momčad Massimiliana Allegri, koji je večeras odmarao Marija Mandžukića, doživjela je 28. listopada 2015. kod Sassuola.

Napoli je slavio kod Torina s 2:1 i vratio se na drugo mjesto ljestvice, koje vodi direktno u Ligu prvaka sljedeće sezone. Gonzalo Higuain je u 12. postigao svoj 33. gol u prvenstvu, a Marek Hamšik dvije minute kasnije povisio vodstvo gostiju. Bruno Peres je u 66. smanjio rezultat, no nije uspio do kraja izjednačiti. 

Ekipa Maurizija Sarrija ima dva boda više od Rome, a u posljednjem kolu dočekuje otpisani Frosinone, dok će Rimljani gostovati kod Milana na San Siru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.