Ukrao dres djetetu iz ruku, ali ga je stigla zaslužena kazna

Screenshot: Twitter

TOTTENHAM - WEST HAM 2:3 u četvrtom kolu Liga kupa. Navijači Hammersa oduševljeno su proslavili pobjedu u gradskom derbiju na Wembleyu, jer je njihova momčad do 55. minute gubila 0:2 i "nije postojala na terenu".

Razumljivo je da su zato veliki preokret navijači West Hama burno proslavili, jer ovo je pobjeda koja je višestruko važna; premda su do nje došli u nebitnom Liga kupu i u susretu rezervnih momčadi, ipak su pobijedili velikog rivala i to na mitskom nacionalnom stadionu.
 
Nadalje, ovo je sezona u kojoj im Bilić i njegovi izabranici do sada nisu dali razloga za sreću i konačno, ovako izboreno slavlje, odnosno spektakularni prelazak "iz jedan u dva", ne može biti slađi.
 
Zato su nakon utakmice svi navijači Hammersa došli na dno tribine kako bi feštali zajedno s igračima pobjedu za koju se nadaju da je prekretnica. 
 
Nogometaši su im bacili dresove, a na posebnoj cijeni je naravno bila majica kapetana Marka Noblea. Dijete kluba, koje je cijeli život među Hammersima, bacilo je dres djetetu u prvom redu tribina.
 
Ali dok je oduševljeni dječak raširenih usta i ruku čekao da mu majica padne u naručje, dva odrasla, krupna čovjeka, odlučila su iskoristiti snagu i visinu kako bi mu oteli dres i san.
 
Obojica su skočila na Nobleovu majicu, pri čemu ju je jedan uspio istrgati, ali drugog je karma kaznila za pokušaj krađe: nakon što se cijelim tijelom bacio prema dresu ispred dječaka, ne samo da je ostao bez majice, nego je "poljubio" stolice i beton na tribinama. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.