REGIJA

Trener Partizana nakon derbija sa Zvezdom poručio novinaru: Zbog vas nam je i teško

Screenshot: Youtube

NOGOMETAŠI Partizana i Crvene zvezde odigrali su derbi bez golova, a trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je što za reći nakon utakmice. Prvo je čestitao svojim igračima i protivničkoj momčadi pa se zakačio s jednim od novinara nakon pitanja koje mu se nije svidjelo.

"Čestitam mojim dečkima na karakteru. Čestitam Zvezdi, bila je fer utakmica. Navijači su bili korektni. Dali smo sve od sebe, pokazali da smo tu negdje s njima. U jednom derbiju, od kad sam ja ovdje, bili su bolji, ostale utakmice bile su egal", rekao je Stanojević na početku, a na kraju presice slijedio je sukob s novinarom.

Zakačio se s novinarom

Novinar ga je pitao smatra li da je Partizan zaslužio titulu više od Zvezde, s obzirom na to da nisu dobili niti jedan derbi. Uslijedilo je Stanojevićevo kontra-pitanje upućeno novinaru. Pitao ga je smatra li da je Partizan zaslužio biti prvi u play-offu što bi značilo da bi se 167. derbi igrao u Humskoj pa pojasnio.

"Zato što vas 70 posto ima koji ste crveno-bijeli. Zato je nama teško boriti se s vama. Vi relativizirate kada mi spomenemo Napredak i Čukarički. Svi ste vi zajedno. Je li Zvezda bila bolja jedan derbi od nas? Samo su bolji bili kada smo mi otišli na derbi tri dana nakon utakmice sa Spartom u Europi.

Jesu li nešto više od nas napravili u Europi? Jesmo li do 28. kola mi bili prvi. Tu smo negdje. Poštujem Dekija, oni su sjajan tim, ali nismo ni mi loši. Nije da nismo zaslužili. Zaslužili smo puno više nego što nam je dano", zaključio je Stanojević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.