Torcidaš napao Iku Buljana: "Što imam od toga da netko završi u zatvoru, a ja u kolicima"

Foto: Hina

HAJDUKOVA legenda Ivan Buljan napadnut je danas oko podneva pred trgovačkim centrom Joker, svega koji metar od Prve policijske postaje. Napad je bio verbalan, no u jednom trenutku gotovo da je došlo i do fizičkog napada.

Evo što nam je o incidentu ispričao Buljan.

"Došao je mladić, predstavio se da je član Torcide. Pitao me jesam li Buljan. Rekao sam da jesam, a onda je on, na dosta neciviliziran i neprimjeren način, ni oprostite, ni dobar dan, odmah krenuo: 'Što ti govoriš protiv Torcide?!' Spominjali su Reića, nije mi ništa bilo jasno, sve me toliko iznenadilo da nisam uspio sve zapamtiti.

U jednom trenutku krenuo je rukom prema meni, a moj prijatelj, koji je pričao sa mnom, udario ga je po ruci. Nisam reagirao, vidio sam koja je situacija. Ja se u životu nisam potukao, samo da znate. Vidio sam da je mladić agresivan. Ja, da bih sačuvao sebe, spreman sam upotrijebiti krajnje sredstvo. Nitko nema pravo napadati ni mene, ni bilo kog drugog. To je bilo iz čista mira, bez ikakvog razloga, na javnom mjestu. Jednostavno ne znam kako ću ja drugi put reagirati", kazao nam je Buljan. 

"Idem pitati policiju kakva je mogućnost da se zaštitim, nemam ništa od toga da netko završi u zatvoru nakon što me spremi u kolica"

Nakon svega, torcidaš se udaljio i ostavio Buljana u šoku. Nije mu jasno čime mu se zamjerio. Spreman je, kaže, sa svima razgovarati na demokratski i civiliziran način. 

"Bio sam kod Reića prije nekoliko mjeseci. Nisam napadao Torcidu, nikog nisam izravno prozvao, samo sam govorio o stanju u Hajduku. Zavladalo je ludilo, ne znam kuda sve to ide. Ja ću ipak poći na policiju da pitam koje su mogućnosti da se eventualno zaštitim. Ja nemam ništa od toga da netko završi u zatvoru nakon što me prebije i ja završim u kolicima", zaključio je Buljan.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.