REGIJA

"Postao sam trener Zvezde, popij nešto za mene": Proširila se poruka legende

Foto: Gulliver / Getty Images

DEJAN STANKOVIĆ (41), legenda Crvene zvezde, Lazija i Intera te jedan od najboljih i najtrofejnijih srpskih nogometaša u povijesti, novi je trener Zvezde. 

To mu je prvi angažman kao glavnom treneru. Do sada je jedino bio pomoćni trener u Udineseu tijekom 2014./15.

Stanković se u zadnje vrijeme posvetio nogometnom kampu za djecu, a od 2017. je savjetnik Aleksandera Čeferina, predsjednika UEFA-e za razvoj nogometa i talenata uzrasta 14 i 15 godina. 

Vijest da obožavani Stanković postaje Zvezdin trener i nasljednik Vladana Milojevića proširila se sinoć Beogradom i među navijačima njegovog kluba nakon što su zvezdaši masovno na društvenim mrežama dijelili audioporuku.

Na njoj oduševljeni Stanković nepoznatom primatelju govori: "Samo da ti javim da sam postao trener Crvene zvezde, popij nešto i za mene, ljubi te brat!"

Stanković, dakle, mijenja Milojevića, pod kojim je Zvezda u posljednje dvije sezone doživjela silovit uzlet. Prošle i ove sezone je do skupine Lige prvaka došla najtežim i najduljim putem, od prvog pretkola.

Međutim, nakon što je prošle sezone izazvala svjetsku senzaciju pobjedom nad Liverpoolom u skupini, ove sezone se u grupnoj fazi blamirala te je bez proljeća u Europi ostala na kraju zadnje utakmice.

Milojević ostavlja Stankoviću momčad na uvjerljivo prvom mjestu srpske lige. Na polovici sezone Zvezda vodi s 11 bodova ispred Partizana. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.