sp u rukometu

Pogledajte kako je najnapetiju utakmicu u najluđoj skupini na SP-u odlučio VAR

SKUPINA B prve faze Svjetskog prvenstva za rukometaše u Egiptu imat će najneizvjesniji rasplet jer su i nakon dva kola sve četiri reprezentacije u igri za drugi krug.

Najuzbudljivija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva odigrana je u nedjelju između Brazila i Tunisa, susret je završio 32:32, a Brazilci su u posljednjih 30 sekundi napravili čudesan preokret i nadoknadili su dva gola minusa.

U nedjelju su Brazilci na nevjerojatan način uspjeli izvući bod u dvoboju s Tunisom, nadoknadivši dva pogotka zaostatka u posljednjih 30 sekundi utakmice.

Golovima Gustava Rodriguesa i Guilhermea Torrianija brazilska reprezentacija je došla do izjednačenja pet sekundi prije kraja, a Tunižanima je ostalo još pet sekundi za posljednji šut za pobjedu. Udarac Anouara Ben Abdallaha je pogodio gredu, lopta se odbila od podloge i izašla je van. Tunižani su tražili gol, Brazilci su tvrdili da lopta nije prešla crtu.

Suci su odlučili pregledati snimku i nakon provjere potvrdili su da gola nije bilo, odnosno da lopta nije pala s unutrašnje strane gol-linije.

U drugoj utakmici Španjolska je pobjedom protiv Poljske 27:26 došla na vrh skupine s tri boda.

Po dva imaju Poljska i Brazil, a jedan bod ima Tunis. U posljednjem kolu Tunižani moraju pobijediti aktualne europske prvake Španjolce kako bi osigurali plasman u drugi krug, a mogao bi im biti dovoljan i bod u slučaju da Poljska s više od dva razlike pobijedi Brazil.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.