Pogledajte emotivan oproštaj Kloppa od Liverpoola. Nije mogao zaustaviti suze

Screenshot: X

JÜRGEN KLOPP nije mogao zaustaviti suze nakon što je čuo skandiranje Liverpoolovih navijača na eventu koji je organiziran povodom njegovog odlaska iz kluba. Klopp je Liverpool vodio devet godina i s njim ostvario zapažene rezultate prije no što se oprostio. Vratio se u grad na organizirani oproštaj nabijen emocijama.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OPROŠTAJ KLOPPA OD LIVERPOOLOVIH NAVIJAČA

Klopp je vodio Liverpool od 2015. godine. U svom je mandatu klubu donio osam trofeja, među kojima i 2020. prvi naslov u Premier ligi, odnosno prvi u engleskom prvenstvu od 1990. godine te 2019. trofej namijenjen pobjedniku Lige prvaka. Liverpool je najjače europsko klupsko natjecanje te godine osvojio prvi put od 2004.

Njemački stručnjak osvojio je s Liverpoolom svako natjecanje u kojem ga je vodio, osim Europa lige u kojoj je izgubio finale od Seville. Klopp se nakon oproštaja od kluba zaputio na odmor, a jučer se nakratko ponovo vratio u Liverpool gdje je organizirana "Večer s Jürgenom Kloppom". U emotivnom druženju bivšeg trenera i navijača koji su mu pjevali i skandirali, fanovi Liverpoola mogli su vidjeti koliko je Klopp ganut, pa i njegove suze. Također, Klopp je posljednji put stisnuo šaku i poveo navijanje kao što je to radio nakon Liverpoolovih pobjeda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.