Pavlović prije 10 dana potpisao za Bayern. Sad se za njega bore Njemačka i Srbija

Foto: Bayern

ALEKSANDAR PAVLOVIĆ, 19-godišnji defenzivni veznjak koji ima srpsko i njemačko državljanstvo, potpisao je prije 10 dana prvi profesionalni ugovor za Bayern. Ugovor ga s njemačkim velikanom veže do 2027. godine. Pavlović je dijete Bayerna, a počeo je trenirati sa samo sedam godina. U Bayernu je prošao sve omladinske kategorije, a prije toga trenirao je u SC Fürstenfeldbrucku, klubu iz kojega je potekao i hrvatski reprezentativac Josip Stanišić.

Njemački Kicker nedavno je objavio da je Pavlović odbio poziv u mladu reprezentaciju Srbije, vjerojatno kako bi dobio vremena za donošenje odluke i pričekao da vidi hoće li sličan poziv stići iz Njemačke.

Sada Bild javlja da Nogometni savez Njemačke ne želi izgubiti Pavlovića te da je veznjak dobio poziv U-20 reprezentacije Njemačke. Međutim, čak i ako Pavlović prihvati poziv u U-20 reprezentaciju, on će moći birati između Njemačke i Srbije sve dok ne upiše nastup za neku A reprezentaciju u službenoj utakmici. 

Za Bayern je upisao dva nastupa, oba u zadnja dva kola Bundeslige. Protiv Darmstadta (8:0) dobio je 13 minuta, a protiv Borussije Dortmund (4:0) pola sata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.