Komak o hrvatskoj reprezentaciji: Jedina šansa je da je meni daju u ruke

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

ZRINSKI se prošle sezone do zadnjeg kola borio za naslov prvaka, odnosno ulazak u SuperSport HNL. U posljednjem je kolu izgubio od Šibenika 2:0 na Gradskom vrtu te tako ostao bez promocije jer je s 81 bodom zauzeo drugo mjesto ljestvice, s bodom zaostatka za Šibenikom. Danas je situacija u klubu puno drugačija, a predsjednik kluba Ivan Komak nije zadovoljan. Poslom bi to mogao platiti trener momčadi Mato Neretljak.

"Molio sam se Bogu da mi pomogne pronaći pravo rješenje i poslao mi je Matu! Uvjeren sam da će ovo biti najbolja suradnja u hrvatskom nogometu", rekao je tada Komak i najavio da će njegov klub u ovoj sezoni biti "15 bodova ispred drugog! Zapamtite što sam vam rekao. Ove sezone ćemo osvojiti Prvu NL", rekao je u srpnju, a sad u razgovoru za Sportalo priča o promjeni trenera.

"Ne odustajem od onog što sam najavio"

"Nisam još prelomio, sutra ću razgovarati i s Matom i s momčadi, očito stvari nisu kakve smo zamišljali, odluku ću sutra donijeti, ali je moguće da ćemo ići u promjenu trenera. Imam li novo ime? Nemam, vjerojatno ću sam voditi momčad u Vinkovcima, kad je teško, onda se pokazuje tko je vođa. Napravio sam dvije greške, prva je selekcija igrača, druga odabir trenera", rekao je i dodao:

"Više nikada neću dovoditi igrače ovako, izabrat ću desetak najboljih u našoj ligi i sve ostalo dovoditi iz višeg ranga, sve drugo je besmisleno. Nažalost bacili smo vrijeme uzalud, ali ja imam vremena, živjet ću poput Abrahama, nikud mi se ne žuri, sigurno ne odustajem od onoga što sam najavio i što znam da će se dogoditi."

"Pokrali su nas i izbacili"

Dotaknuo se prošle sezone, Dinama i hrvatske reprezentacije.

"Vidite da se sve događa kako sam i rekao tada, kako su Kustić i Vučemilović prošli na Euru? Kako naši klubovi prolaze u Europi? Kako je sada i Dinamo prošao? Ništa neće napraviti sljedećih sedam godina! Jedina šansa je da meni daju reprezentaciju u ruke, ali oni to neće, smatraju me smiješnim.

U iduće tri utakmice nećemo uzeti više od dva boda! A ta dvojica uz desetak svojih suradnika su najveći problem našeg nogometa, sve zlo od njih kreće jer rade samo iz svog sitnog interesa, kao i svi koji su uz njih i koji to koriste. Nama su prošle godine uzeli 130.000 eura i na kraju nas pokrali i izbacili", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.