Odlazi Realov uhljeb koji zarađuje 8.5 milijuna eura. Potvrda stigla iz kluba

Foto: EPA

REAL MADRID potvrdio je odlazak Edena Hazarda, no skupocjeni promašaj kluba sa Santiago Bernabeua nije jedini koji je danas potvrđen kao višak. Uz Hazarda će na kraju sezone iz Reala otići i Mariano Diaz, potvrđeno je službenim priopćenjem. Mariano napušta Real, u kojem je od 2011. do 2016. kroz C i B momčad uspio izboriti mjesto u najjačem timu.

Ostat će zapamćeno da je za Real odigrao 84 utakmice te s njim slavio 13 titula. Među njima su i dvije u Ligi prvaka te tri u španjolskom prvenstvu. Gleda li se samo ova sezona, Mariano je za Real Madrid skupio 11 nastupa. U La Ligi je kroz njih devet odigrao 150 minuta, u Ligi prvaka igrao je pet minuta, a na Svjetskom klupskom prvenstvu odigrao je minutu.

Sveukupno je Diaz ove sezone na terenu proveo nešto više od dva i pol sata bez ikakvog konkretnog učinka, a po sezoni zarađuje oko 8.5 milijuna eura. Već godinama igra jako malo i zabija još manje, a navijače je posebno iritirao jer zbog ugovora koji je imao nije htio napustiti klub. Zato su ga fanovi smatrali uhljebom. Odlazi kao slobodan igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.