LIGE PETICE

Legendarni trener Milana: Prvi put me Ancelotti ništa nije pitao i pogriješio je

Foto: Getty Images / Guliver Image

CARLO ANCELOTTI potrajao je na klupi Napolija tek 18 mjeseci. Veliki talijanski trener dobio je otkaz nakon plasmana u osminu finala Lige prvaka. Naslijedio ga je njegov bivši igrač iz Milana Gennaro Gattuso i odmah izgubio kod kuće od Parme (1:2). 

Mnogi su se iznenadili kada je Don Carlo u lipnju 2018. preuzeo Napoli. Jedan od takvih je i njegov nogometni učitelj Arrigo Sacchi.

Arrigo Sacchi vjeruje da je Carlo Ancelotti, koji je sada u razgovoru s Evertonom nakon njegove otkaza, pogriješio ulaskom u Napoli. "Rekao bih mu da ne ide tamo."

"Kada je preuzeo Napoli, to je bio prvi put u karijeri da me ništa nije pitao. I to je dobra stvar jer bih mu rekao da ne ide tamo", izjavio je Sacchi.

"Mislim da je pogriješio. Razlog je taj što je Maurizio Sarri odradio fantastičan posao u Napoliju za tri godine i to samo rijetki mogu razumjeti", zaključio je legendarni trener Milana. 

Ancelotti je Napoli vodio 76 puta, a ostvario je 38 pobjeda, 19 remija i 18 poraza. Prema pisanju engleskih medija, Ancelotti je stigao u Englesku na pregovore o preuzimanju premierligaša.
 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.