Last minute kupnje: Lugano novi kapitalac PSG-a, Pedro Leon u Getafeu, Poulsen u Evianu, Bouba Diop u West Hamu

KAPETAN Urugvaja pridružio se francuskoj momčadi s arapskim naftnim kapitalom iz posrnulog turskog velikana Fenerbahçea kojemu je pripalo oko 5 milijuna eura.

Lugano je središnji branič, a PSG-ov spotski direktor Leonardo se nada da će svojim iskustvom doprinijeti jačini zadnjeg reda.

"PSG je jedan od najboljih francuskih klubova. Iznimno su ambiciozna momčad i želim im pomoći da ostvare što bolje rezultate. Također, radujem se životu u Francuskoj i uvjeren sam da ću uživati igrajući ovdje." rekao je 30-godišnji Lugano, koji je vodio Urugvaj do četvrtog mjesta na SP-u i pobjede na nedavnoj Copa Americi.

Pedro Leon pojačao Getafe

Pedro Leon pridružio se Getafeu na jednogodišnju posudbu, prenosi Marca. Posudba traje cijelu sezonu, a u slučaju da Getafe otkupi ugovor krilnog igrača Reala imat će pravo prvokupa za 6 milijuna eura.

Leonu (24) je ovo drugi put da se pridružuje Getafeu, gdje je već nastupao u sezoni 2009/10.

Poulsen iz Liverpoola u dojučerašnjeg francuskog drugoligaša

L'Equipe je objavio je da je danski nreprezentativac Christian Poulsen iz Liverpoola prešao u Evian.

Poulsen (31) će danas biti predstavljen, a cijena za koju je doveden ovaj veznjak nije poznata. Poulsen je u prošloj sezoni sakupio 21 nastup za Liverpool u kojem se zadržao samo godinu dana otkako je u ljeto 2010. stigao iz Juventusa.

Bouba Diop pojačao West Ham, Parker u Tottenhamu?


Drugoligaš West Ham doveo je Senegalca Papu Boubu Diopa na godinu dana, sa mogučnošću produženja ugovora na dodatnih 12 mjeseci.

Bouba Diop (33) doveden je kao slobodan igrač nakon što je bez odštete napustio AEK. Potpisao je jednogodišnji ugovor koji bi mu mogao biti produžen ukoliko se pokaže dovoljno dobrim.

"Vrlo sam sretan. Lijepo je biti ovdje. Želim pomoći West Hamu da se vrati u prvi razred engleskog nogometa i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Engleski je nogomet najbolji na svijetu, a ovdje sam došao kako bi dao sve od sebe u svakoj utakmici u kojoj ću nastupiti za West Ham" rekao je za službenu stranicu novog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.