Prachnio otkrio kako je ukrotio "BH Zvijer", Kujundžić zahvalio svojoj Armadi

Foto: Fightsite

NA SJAJNOM FFC 21 u Rijeci publika je vidjela tri borbe za titulu i niz fantastičnih nokauta te se posljednji FFC event potvrdio kao jedan od najboljih ikada.
 
Prvi čovjek FFC-a Orsat Zovko bio je vrlo zadovoljan posljednjim eventom godine, pohvalio je atmosferu u dvorani "Zamet" te najavio nove izazove i uspjehe u 2016. godini.
 
Dion Staring obranio je pojas u teškoj kategoriji odlukom sudaca protiv Andreasa Kraniotakesa, a odmah nakon pobjede doznao je i sljedećeg protivnika. U ringu je prihvatio izazov Igora Pokrajca.
 
"Hvala FFC-u na ovoj prilici", rekao je Staring nakon pobjede i zahvalio svojim trenerima i timu.
 
"Morao sam promijeniti taktiku, Andreas je pametan momak. Čekao je da mu se otvorim, ali dobio sam dobre upute iz svog kuta, da se držim svoje igre, to mi je pomoglo da pobijedim i ostanem prvak FFC-a", dodao je Staring.
 
Prachnio: Spahović me bacao poput igračke
 
U MMA dijelu eventa Marcin Prachnio oduševio je spektakularnim nokautom protiv Tomislava Spahovića koji je puno najavljivao, ali je pao u prvoj rundi.
 
"Naporno sam se pripremao punih 6 tjedana. Bilo je vrlo teško, sparirao sam u najboljim dvoranama svijeta da se spremim što bolje za Spahovića. Znao sam da je opasan, znao sam da je snažan, držao sam se svog plana, pokušao sam izdržati njegove udarce, čekati priliku. U par situacija me zgrabio, vidio sam koliko je jak, doslovno me bacao poput igračke, no kad bi me bacio uspio bih ga primiti, uspio sam blokirati dobar udarac i pobijediti. Čast mi je biti FFC prvak, to mi puno znači", rekao je Prachnio nakon pobjede koja mu je donijela titulu prvaka do 93 kilograma.
 
Kujundžić: Čekao sam pravi trenutak za high kick, hvala mojoj Armadi
 
Večer je obilježila i sjajna pobjeda domaćeg borca Mladena Kujundžića koji je u drugoj rundi nokautirao Franka Munoza krasnim desnim high kickom. Mladen je slavio uz podršku brojnih fanova pojačanih riječkom "Armadom".
 
"Hvala FFC-u što mi je pružio priliku da se borim u svom gradu protiv Munoza. Nisam bio favorit. Cijele pripreme sam promijenio kako bih ga uspio svladati. Čekao sam pravi trenutak kad se uspori da ga pogodim high kickom. Hvala Rijeci i mojoj vjernoj Armadi", rekao je Kujundžić nakon pobjede.
 
Petje: Trebaju mi ovakvi mečevi
 
U kickboksing dijelu fantastičnog FFC 21 priredbe Samo Petje potvrdio je dominaciju u lakoj kategoriji obranom pojasa protiv Tigrana Movsisyana. Slovenac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca, a nakon borbe zahvalio je na jakom protivniku, a sada želi i korak više.
 
"Hvala FFC-u što su pred mene stavili tvrd orah, što mi je i trebalo. Ovo mi je treći meč ove godine, i najteži. U budućnosti bih htio imati ovakve mečeve, pokazalo se da trebam ovakve mečeve da bih rastao. Kod svih nokauta koje sam imao, pokazao sam greške u tehnici, u pripremama sam očekivao tvrd meč, tvrdog protivnika i mislim da sam pokazao ono za što sam trenirao i odradio kako sam očekivao", rekao je Petje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.