Kapetan napustio Istru iako su mu nudili novi ugovor pa potpisao za trećeligaša

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

BASKIJSKI nogometni branič Einar Galilea, koji je protekle sezone s kapetanskom vrpcom oko ruke predvodio Istru 1961 do petog mjesta u hrvatskom prvenstvu, prešao je u španjolskog trećeligaša Malagu. Galilea je u petak predstavljen na stadionu La Roselada, gdje je rekao da je jako sretan.

"Dolazak u tako veliki klub kao što je Malaga jest korak naprijed u mojoj karijeri. Uvjeren sam da ću biti zadovoljan ovdje", izjavio je. "Jedva čekam upoznati navijače i grad te očekujem lijepe stvari s ovim grbom na dresu", dodao je u gradu na jugu Španjolske. Iza njega je 140 nastupa za zeleno-žute iz Pule, koji su protekle sezone zauzeli najvišu poziciju ikad u prvenstvu. 

Galilei je u petak istekao ugovor s Istrom. Klub iz Pule mu je ponudio novi na dodatne tri godine, ali ga je on odbio. "Ponudili su mi novi ugovor, ali sam već četiri i pol godine bio u istom gradu, u istom klubu, s istim ljudima pa sam pomalo mentalno umoran. Zbog toga sam tražio nešto drugačije, promjenu", izjavio je 29-godišnji Galilea za Hinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.