Kanadski izbornik otkrio zašto poslije utakmice nije čestitao Daliću na pobjedi

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA nogometna reprezentacija prošla je u osminu finala Svjetskog prvenstva. Uz remije bez golova, ključna je na tom putu bila pobjeda protiv Kanade od 4:1 u drugom kolu. Izbornik Zlatko Dalić je nakon susreta prozvao kanadskog izbornika koji mu nije čestitao na pobjedi i rekao mu je kako "još mora učiti".

U razgovoru za kanadske medije izbornik John Herdman pojasnio je zašto nije čestitao Daliću nakon susreta. "Rukovali smo se prije utakmice. Na kraju utakmice sam htio napraviti isto ono što i s belgijskim izbornikom Martinezom i svakim drugim trenerom. Kad sam se okrenuo, Dalić je već bio u terenu i slavio s igračima. Imao je što slaviti, pobijedio je Kanadu. Kad sam ušao u teren, rukovao sam se sa sucem, s igračima, ali njega nisam vidio", poručio je Herdman u razgovoru za kanadske medije.

Herdman najavio da će s*ebati Hrvatsku

Podsjetimo, nakon poraza od Belgije u prvom kolu Herdman uzburkao javnost izjavom. Englez na klupi Kanade otkrio je da je igračima poslije utakmice rekao da će "sje*ati Hrvatsku", s kojom su igrali sljedeću utakmicu.

Dan poslije dobio je pitanje medija je li zbilja to rekao i je li to ipak nekorektno prema Hrvatskoj, na što je odgovorio: "Odlično pitanje. Da, rekao sam to. Gledajte, takve stvari govorite u strastvenim trenucima kako biste pokušali nadahnuti svoju ekipu. Kad sam dobio pitanje što sam rekao kad sam bio među igračima, iskreno sam odgovorio."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.