JUVE ŽRTVUJE PJACU ZA SRPSKU ZVIJEZDU "To je nogometna fantazija, ali nije nemoguća"

Getty Images / Guliver Image

MARKO PJACA naporno radi kako bi se izborio za mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Mladi hrvatski igrač zaliječio je tešku ozljedu, a nakon toga nije igrao na posudbi u Schalkeu koliko je želio pa će se poslije SP-a vratiti u Juventus. Međutim, kako je klupska sezona završena, tako je krenuo prijelazni rok.

Juventus, kao i PSG te Manchester United, želi dovesti Sergeja Milinkovića-Savića iz Lazija. Međutim, predsjednik rimskog kluba Claudio Lotito traži čak 100 milijuna eura za srpskog veznjaka. No Stara dama ne želi platiti toliki iznos, pa je otvorena mogućnost da na Olimpico ode upravo Pjaca, a Juve dodatno plati i svi budu zadovoljni. 

Ali nitko još ništa nije pitao njegova menadžera Marka Naletilića...

"To je nogometna fantazija. Ne znam ništa o tome, niti je netko razgovarao s nama, iako ništa nije nemoguće", odgovorio je, pa otkrio kakvi su planovi Pjace za budućnost...

"Markova budućnost je u Juventusu. Želi impresionirati sve u klubu i uvjeriti trenera Allegrija u svoju kvalitetu. Njegova trenutačna situacija vezana je za Juventus, gdje će se vratiti i spremati za početak nove sezone", naglasio je Naletilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.