ufc

Jones ismijavao Ngannoua i Ganea: LOL, zašto ste svi impresionirani ovim likom?

Foto: Profimedia

FRANCIS NGANNOU je na UFC-u 270 jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Cyrila Ganea i tako obranio naslov teškaškog prvaka. Suprotno očekivanjima, Kamerunac je do pobjede došao hrvačkom tehnikom, a ne udarcima, što je potpuno iznenadilo i Ganea i MMA svijet.

Prije nego što je Gane dobio šansu, pričalo se da će se Ngannou za naslov boriti s Jonom Jonesom. No, Amerikanac je, baš kao i Ngannou, ušao u sukob s Danom Whiteom oko novog ugovora pa je šef UFC-a dao šansu Francuzu. Ngannou u ugovoru ima obavezu odraditi još jednu borbu, a protivnik bi mu mogao biti upravo Jones ako se uspije dogovoriti s Whiteom.

"Ako je ovo vrhunac teške kategorije, onda se veselim borbi. Ima tu još rekorda koje mogu srušiti. Smiješno mi je kako su svi impresionirani ovim novim tipom, LOL", napisao je Jones tijekom borbe u seriji tvitova, da bi na kraju dodao da mu je možda i bolje da ostane u mirovini.

Jones je zadnji put u ringu bio prije gotovo godinu dana, ali po svim predviđanjima bi upravo on trebao biti sljedeći Ngannouov protivnik jer je teško očekivati da bi Dana White propustio priliku organizirati takvu borbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.