HRVATSKI NOGOMETAŠI

"Jedini sam Hrvat u srpskoj ligi i slavim prvu titulu. Partizan i Zvezdu guraju suci"

Foto: Facebook

HRVATSKI stoper Slavko Bralić član je Vojvodine od veljače, a već je uzeo prvi trofej.

Bralić je u srijedu osvojio Kup Srbije pobjedom nad Partizanom nakon penala u Nišu.

Prvi dio sezone proveo je u grčkoj Larissi, a na polusezoni se pridružio momčadi Nenada Lalatovića i dosad ubilježio devet nastupa.

Jako je zadovoljan u Vojvodini

"Ma nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Cijelu utakmicu vrijeđali su našeg trenera Lalatovića jer je dijete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmjeri s nas na sebe. Lalatović je sjajan čovjek, stručnjak i motivator", rekao je Bralić. 

Ističe da u Srbiji još nije imao nikakve probleme.

"Ja u Srbiji nisam imao nikakvih neugodnosti, a jedini sam hrvatski nogometaš ovdje. Klub je sređen, financije uredne, a uvjeti fantastični. Imam ugovor do narednog ljeta. Vole ovdje Hrvate, Matej Delač, nekadašnji golman Vojvodine, ostavio je  trag, a sad, ovim osvajanjem kupa, vjerojatno i ja", dodao je 27-godišnji Bralić, inače rođeni Splićanin.

Čuvao je sjajnog Nigerijca

U finalu je odigrao svih 120 minuta, a nije imao nimalo lagan zadatak, pogotovo protiv Umara Sadiqa koji je ove sezone u 38 utakmica postigao 17 golova uz 16 asistencija.

"Čuvao sam Nigerijca Sadiqa, pa to je napadač od 20 milijuna eura. Došao je iz Rome, u Ligi Europe se poigravao sa stoperima Uniteda. Maguire je kraj njega izgledao smiješno", naglasio je Bralić.

"Zvezdu i Partizan guraju suci"

Vojvodina je u srpskom prvenstvu treća, odmah iza Zvezde i Partizana.

"Teško je u Srbiji. Zvezdu i Partizan guraju suci. Liga nije kvalitetna kao HNL jer ima više klubova pa se kvaliteta malo razrijedi, ali ima i ovdje, kao uostalom i na cijelom Balkanu, puno sjajnih igrača", zaključio je Bralić.

Splićanin je prije Vojvodine igrao za Solin, Osijek, Široki Brijeg, azerbajdžanski Neftci Baku i grčku Larissu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.