Inter šokantno izgubio kod kuće. Uvjerljiva pobjeda Napolija, poraz Jurićevog Torina

Foto: EPA

U VEČERNJEM terminu odigrane su tri utakmice šestog kola talijanske Serie A. Inter je iznenađujuće izgubio kod kuće od Sassuola 2:1, Napoli je uvjerljivo nadigrao Udinese 4:1, dok je Torino, koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, poražen 2:0 na gostovanju kod Lazija.

Iznenađujući poraz Intera

Nakon što je Inter u prvih pet kola bio na maksimalnom učinku, sada je prvi put ove sezone prosuo bodove. Krenulo je dobro za milanski klub jer je Denzel Dumfries zabio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, no u drugom poluvremenu uslijedio je preokret Sassuola. Strijelci su bili Nedim Bajrami (54') i Domenico Berardi (63'). Martin Erlić za Sassuolo je igrao do 81. minute.

Napoli uvjerljiv

Napoli nije dao nikakve šanse Udineseu. Za 1:0 zabio je Piotr Zielinski iz penala u 19. minuti, dok je 20 minuta kasnije na 2:0 povisio Victor Osimhen. Osimhen je nastupio iako je Napoliju zaprijetio tužbom nakon što mu se klub izrugivao na društvenim mrežama.

Za Napoli su još zabili Khvicha Kvaratskhelia (74') i Giovanni Simeone (82'), a poraz gostiju ublažio je Lazar Samardžić (81'). Mladi hrvatski reprezentativac Antonio Tikvić ostao je na klupi Udinesea.

Jurićev Torino izgubio

Ivan Jurić sa svojim je Torinom poražen kod Lazija 2:0. Oba pogotka pala su u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Matias Vecino u 56. te Mattia Zaccagni u 75. minuti. Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu za Torino, dok Tome Bašića nije bilo ni na klupi Lazija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.