Fulham Splitovcima dao ukradene ulaznice za Madame Tussauds: "Tretirali su nas kao kriminalce"



KAKO je RNK Split s Fulhamom u četvrtak igrao uzvrat Europa lige, u prijestolnicu Ujedinjenog kraljevstva stigla je i brojna ekspedicija Crvenih, a Englezi su odlučili klub iz Parka mladeži počastiti s pet ulaznica za muzej voštanih figura Madame Tussauds.

Petorica članova kluba su se uputili u kultni muzej, a onda ih je dočekalo neugodno iznenađenje - ulaznice koje im je dao Fulham bile su ukradene!

Oduševljenje engleskom galantnošću naglo je splasnulo, a Splićani su naglasili kako ih je osoblje tretiralo kao kriminalce. Ipak, nisu htjeli zvati policiju, piše Croatian Times.

Iz RNK Splita ogorčeni su na Fulham što ih nitko nije nazvao, a kamoli se ispričao: "Bila je to vrlo neugodna situacija, ljudi iz Madame Tussauds nisu zvali policiju, ali su bili sigurni da su to ulaznice koje su ukradene još prošlog mjeseca. Na kraju smo morali čekati dva sata kako bismo kupili nove, a iz Fulhama mi se nitko nije javljao na broj koji su nam dali. Svašta, nismo očekivali da bi nam se takvo što moglo dogoditi u Londonu", rekao je PR menadžer Splita Jerko Trogrlić.

Iako se pojavila informacija da je među petorkom bio i predsjednik kluba Slaven Žužul, koji je već ranije u tri navrata bio pritvaran u Hrvatskoj, iz RNK Splita su to demantirali:

"Slaven Žužul se vratio odmah poslije utakmice zajedno s igračima u Split, a policija je zaprijetila Fulhamu. Nezamislivo je da jedan premijerligaš kupuje ulaznice od švercera", stoji u kratkom priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.