Fahd Moufi potpisao za Hajduk

Foto: Screenshot (Hajduk Digital)

FAHD MOUFI novi je igrač Hajduka. Moufi, 27-godišnji marokanski desni bek, stigao je u splitsku momčad kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s portugalskim Portimonenseom. U Hajduku će nositi broj 18. Moufi je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine s opcijom produženja za još jednu godinu.

Hajduk je svog novog igrača predstavio kratkim videom.

"Izabrao sam Hajduk zato što je to velika ekipa, znao sam za njih dok sam igrao u Francuskoj i Portugalu. Ovo je klub koji ima povijest i velike navijače. Znam da su temperamentni i jedva čekam igrati pred njima. Pogledao sam neke utakmice Hajduka prije dolaska, a prošle sezone gledao sam kada ste igrali s Vitoriom Guimaraes. Dobio sam bezbroj poruka od navijača u proteklim danima, ja sam sličnog mentaliteta kao i vi, jednostavno želim biti dio ovog kluba", rekao je Moufi nakon potpisa ugovora. 

Karijeru započeo u Lyonu

Bivši marokanski U-23 reprezentativac karijeru je započeo u Lyonovoj nogometnoj školi, a nastupao je za drugu momčad tog kluba. Jednu je sezonu proveo na posudbi u Sedanu, a prije transfera u Portimonense tri je godine igrao za Tondelu. Prošle sezone je odigrao 31 utakmicu u portugalskom prvenstvu.

Za poziciju na desnom boku borit će se s Dinom Mikanovićem, Nikom Sigurom i Nikom Đolongom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.